zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Voorbeschouwing FC Dordrecht- FC Den Bosch

30 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Drie dagen na de verloren bekerwedstrijd staat alweer de competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma. Aan trainer Harry van den Ham de taak om de ploeg in korte tijd mentaal en fysiek weer op de rails te krijgen.

“De jongens weten dat het dinsdag niet goed was, ik heb ook met een aantal spelers uitvoerig gesproken, er werd soms met te weinig passie gespeeld. Maar nu richten we ons op Den Bosch, wil je meedoen in de subtop doen moet je winnen. Als iedereen weer scherp is en met dezelfde passie speelt als tegen Helmond Sport moet het helemaal goed komen.”

FC Den Bosch is wel door naar de volgende ronde van de beker maar heeft in de competitie al een paar wedstrijden niet kunnen winnen. De bekeroverwinning tegen Almere City FC zal ongetwijfeld genoeg zelfvertrouwen hebben gegeven om het de Schapenkoppen moeilijk te maken.

Bij FC Dordrecht ontbreken Gravenberch (hamstring), Lima (knie), Curiel (schorsing).

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!