zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester Arno Brok heeft nog veel vragen rond vermoorde kleuter Tygo

21 oktober 2015

DORDRECHT - Burgemeester Arno Brok van Dordrecht heeft in een brief aan buren van de vermoorde kleuter Tygo zijn medeleven betoond. ,,De dood van een kind is altijd treurig, maar de omstandigheden  in deze situatie maken het extra pijnlijk voor alle betrokkenen,'' schrijft hij: ,,Mijn medeleven gaat vooral uit naar de familie.''

De vierjarige Tygo werd maandag vermoedelijk door zijn 34-jarige vader om het leven gebracht. De man is inmiddels gearresteerd. De burgemeester schrijft verder dat hij begrijpt dat de buurt nog veel vragen heeft. Die heeft hij zelf ook: ,,De komende tijd hoop ik daar antwoord op te krijgen.''

Lees meer over:

kleuter brok
Deel dit bericht met je vrienden!