zaterdag 27 februari 2021

Alles over Dordrecht

Dood kind gevonden in huis aan Frida Katz-erf

20 oktober 2015

DORDRECHT - In een huis aan het Frida Katz-erf in de Dordtse wijk Stadspolders is dinsdag een overleden kind gevonden. Het 4-jarige jongetje werd rond 18.00 uur aangetroffen door de vriendin van de 34-jarige bewoner. Zij belde meteen de hulpdiensten, maar de hulp kwam te laat.

De vader was niet thuis toen de jongen werd gevonden. Agenten zijn nog naar hem op zoek. De politie heeft nog geen verdachten op het oog.

Onderzoek
Het 6-jarige zusje van het jongetje is ongedeerd. Het is nog niet duidelijk of zij bij haar broertje werd gevonden of ergens anders verbleef.

De politie is een onderzoek begonnen, omdat het slachtoffer onder verdachte omstandigheden is aangetroffen. Hoe de jongen precies om het leven is gekomen, is nog onduidelijk. Het woonerf is tot middernacht afgezet geweest voor forensisch onderzoek.

Ongeloof bij omwonenden
Omwonenden melden dat het meisje even na 16.30 uur voor de woning op de stoep zat en hen gewoon groette. Kort daarna verschenen alle hulpdiensten in de straat.

Volgens omwonenden is de bewoner na veel problemen gescheiden van de moeder van de kinderen en waren ze bij hem. Sinds enkele maanden zou zijn vriendin bij hem wonen.

Omwonenden kunnen zich totaal niet voorstellen dat de man zijn kinderen iets zou aandoen. "Het is een heel aardige man en het ging de laatste tijd juist weer goed met hem."

Bron: RTV Rijnmond.

Deel dit bericht met je vrienden!