maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Vijfde groepsaankoop zonnepanelen ook voor inwoners van Drechtsteden van start

13 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van de Drechtsteden deelnemen aan de vijfde groepsaankoop zonnepanelen van ‘SamenZonneEnergie’. De groepsaankoop wordt georganiseerd door het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr in samenwerking met meerdere Zuid-Hollandse gemeenten. Geïnteresseerden uit de hele provincie kunnen meedoen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november vrijblijvend in te schrijven.

Drechtsteden al 10.000 panelen rijker
In de Drechtsteden hebben inmiddels 1.000 inwoners in totaal ruim 10.000 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. In de hele provincie Zuid-Holland is de teller ondertussen de 50.000 panelen gepasseerd.

De verklaring voor het succes van SamenZonneEnergie is volgens Kirsten Kremer, projectmanager van SamenZonneEnergie, te vinden in de voordelen die je kunt behalen met een groep. “Samen kun je de beste prijs-kwaliteitverhouding verkrijgen. SamenZonneEnergie doet daarnaast al het complexe uitzoekwerk en informeert deelnemers tijdens de actie uitgebreid over zonne-energie en persoonlijke mogelijkheden”, aldus Kremer.

Vrijblijvend inschrijven
Tot en met 11 november kunnen inwoners van Zuid-Holland zich vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl. Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod.

Als een deelnemer het aanbod accepteert, dan wordt een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd door de leverancier. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van de zonnepanelen zelf zonne-energie op. SamenZonneEnergie zet hiermee opnieuw een stap naar duurzamere Drechtsteden.

Deel dit bericht met je vrienden!