donderdag 27 januari 2022

Alles over Dordrecht

Filmnieuws van de Movies van week 40

30 september 2015

DORDRECHT - Deze week de nieuwe Ridley Scott: The Martian 3D. Opnieuw maakt de maker van BladeRunner naam met een big budget actiefilm "in space". Matt Damon is astronaut, die is achtergelaten op Mars. Zijn redding vraagt het uiterste.

Voor de kinderen is er deze week de première van De Sneeuwkoningin 2 in 3D. Over Trollen, Gerda, een verdreven koninging, een prinses, rijkdom en vriendschap. Verder is de herfstvakantie in aantocht. Daarom voorpremières van nieuw aanbod in familiefilms. Pan 3D werpt nieuw licht op het wereldberoemde avonturen van Peter Pan. Hotel Transylvania 2 in 3D is een leuk vervolg op de familiebeslommeringen in het hotel van Drac. Nu zorgt kleinzoon Dennis voor veel tumult.

Het Verzamelprogramma Franse Cinema vervolgt met mooie boekverfilmingen. Albert Camus schreef Loin des Hommes, nu prachtig verfilmd in Algerije. Journal d'une Femme de Chambre is een klassieker van Octave Mirabeau. De schone Célestine wordt gespeeld door Léa Seydoux.

Tenslotte is er het CineFiliaal, met de nieuwe film van 'onze eigen' Anton Corbijn. Life brengt ons terug naar de VS in de Fifties. Het vertelt het verhaal van de groeiende vriendschap tussen fotograaf Dennis Stock en filmlegende James Dean.

Lees meer over:

the movies bioscoop films
Deel dit bericht met je vrienden!