maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt man aan na steekincident

30 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een 47-jarige Dordtenaar aangehouden als verdachte van het neersteken van zijn 36-jarige buurman.

De politie kreeg rond 02.00 uur een melding dat een man was neergestoken in een woning aan het Vogelplein in Dordrecht. Het slachtoffer bleek na een burenruzie in zijn schouder te zijn gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn vriendin, die ook in de woning aanwezig was, is niet gewond geraakt.

De buurman van het slachtoffer is in zijn woning als verdachte aangehouden. In de woning is een mes aangetroffen dat mogelijk is gebruikt bij het steekincident. Dit is in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

slachtoffer verdachte neersteken
Deel dit bericht met je vrienden!