maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt zware mishandeling op Reeweg Oost

21 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie onderzoekt de zware mishandeling van een 16-jarige Dordtenaar, die maandagmiddag plaatsvond. De politie komt daarbij graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer fietste die middag rond half vijf naar huis. Toen hij op de Reeweg Oost reed, werd hij van achteren vastgepakt. Daarna werd hij door vier jongens net zo lang geschopt en geslagen, tot hij buiten bewustzijn raakte. Toen hij weer bijkwam, is hij naar huis gegaan. Zijn ouders brachten hem naar het ziekenhuis. Daar bleek hij verwondingen in zijn gezicht en hoofdletsel te hebben opgelopen.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie, die de politie kan helpen in haar onderzoek. Neem dan contact op via 0900.8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M 0800-7000.

Lees meer over:

mishandeling slachtoffer
Deel dit bericht met je vrienden!