donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Prinsjesdagontbijt Dordrecht trekt veel ondernemers

17 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het traditionele Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser vond afgelopen donderdagochtend plaats in Dordrecht. Tijdens het ontbijt werden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. Ook was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Dit jaar mocht Visser & Visser in Dordrecht rekenen op ruim 90 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Van de zeven prinsjesdagontbijten die door Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs op verschillende locaties worden gehouden, was dit de vijfde bijeenkomst.

Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
 

Deel dit bericht met je vrienden!