zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint in Limburg met 0 - 5 van Fortuna Sittard

12 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht is geeindigd in een 0 - 5 overwinning van FC Dordrecht. de score werd in de 16e minuut geopned door Lumu, in de 9e minuut verzilverde Aktaou een penalty, waarna in de eerste helft Daniels in de 23e minuut de stand op 0 - 3 bracht.

Na de rust scoorde FC Dordrecht nog twee keer, via Janga en wel in de 40e en de 51e minuut. Met deze twee doelpunten bracht hij de stand op 0 - 5 voor FC Dordrecht, en dat nog wel in een uitwedstrijd.

Arbiter was de uit Belgie afkomstige scheidsrechter Boterberg. FC Dordrecht won deze wedstrijd voor 3.073 toeschouwers.

Deze prachtige uitslag bracht FC Dordrecht op de 9e plaats in de stand, met ook nog eens 9 punten.        

Lees meer over:

voetbal dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!