vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

The Zipps te gast bij Studio De Witt

4 september 2015

DORDRECHT - Zaterdag 5 september zijn de leden van de legendarische Dordtse cultband The Zipps hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Ben Corino gaat met ze in gesprek over de mooie en roerige muziekjaren van hun carrière. Uiteraard wordt hun muziek ook ten gehore gebracht. Zoals The Stones al zongen ‘As time goes by…’

In het tweede uur zal er weer aandacht zijn voor de actualiteit in Dordrecht. Het Centrum Opvang Asielzoekers (COA) wordt overstelpt met aanbiedingen van gemeentes om een rol te spelen in de opvang van vluchtelingen. Hoe staat Dordrecht hier in? Hierover gaat Ben het gesprek aan met Dirk Pols, fractievoorzitter VVD, Peter Heijkoop, fractievoorzitter CDA, Magriet ten Hoven, directeur Zuidvleugel vluchtlingenwerk en Azad Efrin, een in Nederland wonende student vanm Syrische afkomst.

Ton Wulfert zal in de uitzending verslag doen van de deze week in Dordrecht gehouden 50-plus conferentie.
Dichter van dient is Kees Klok, hij zal speciaal voor deze uitzending een gelegenheidsgedicht schrijven en voordragen.

De techniek is in handen van Robert Schreuder.

Studio De Witt is iedere zaterdag te beluisteren op DrechtstadFM 95.7 FM tussen 10.00 en 12.00 uur.

Lees meer over:

CDA coa studio de witt cultband
Deel dit bericht met je vrienden!