maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuw bord voor SC Emma

4 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Jacks Steakhouse is een nieuwe bordsponsor,die een contract voor 3 jaar heeft afgesloten. De sponsorcommissie van SC Emma bedankt Jacks Steakhouse.

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse is SC Emma een pionier in de regio.

Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Het traditionele steakhouse richt zich voornamelijk op het vlees. Bij Jack’s Steakhouse richten wij ons op een breder segment en hebben wij voor zowel de vlees als de visliefhebber een uitgebreide kaart. Tevens kunt u bij ons de gerechten zelf samenstellen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grill bereiding van de gerechten krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak. Of u nu wilt genieten van een heerlijke steak, de beste vis of de lekkerste patisserie.

Bron: SC Emma.

Lees meer over:

sponsor voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!