maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Eerste aanmelding voor Duurzame huizenroute Dordrecht

1 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Landelijk nemen al meer dan 400 huizen deel aan de Duurzame huizenroute. Ook in Dordrecht heeft de eerste huiseigenaar zich aangemeld.

Dordrecht doet dit jaar voor het eerste mee aan de Duurzame huizenroute. Via de Duurzame huizenroute wil Dordrecht nog meer huiseigenaren enthousiast maken voor duurzaam wonen. In een energiezuinig huis woon je comfortabeler. Bovendien bespaart het veel geld. Tijdens de Duurzame Huizen Route op 7 en 14 november kunnen geïnteresseerden binnen kijken bij energiezuinige woningen en vragen stellen aan woningeigenaren die ervaring hebben met het duurzamer maken van hun woning.
 
Aanmelden
Dordrecht hoopt dat nog veel meer huiseigenaren in de stad hun ervaringen willen delen. Is uw huis goed geïsoleerd, heeft u zonnepanelen, een zuinige HR-ketel, of heeft u gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om anderen op weg te helpen. Deel uw ervaringen en meld u aan voor de Duurzame huizenroute op www.duurzamehuizenroute.nl/dordrecht.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!