Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Noodweer nadert de Drechtsteden

31 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Het noodweer wat eerder vandaag boven het zuiden van Nederland zat, komt eraan. In de komende uren gaat het ook de Drechtsteden bereiken. Het KNMI waarschuwt voor extreem weer. Onweer en zware hagelbuien.

Gemeld wordt dat deze bui boven Noord - Frankrijk in het begin van de middag gepaard ging met bijna 200 bliksem ontladingen per minuut, en hagelstenen van meer dan 5 centimeter doorsnede.

Update 17:15 uur: Het voorspelde noodweer boven de Drechtsteden is uitgebleven, het zwaartepunt verschoof op het laatste moment richting het oosten (Hardinxveld-Giessendam/Gorinchem). Wel waren er flinke buien en enkele onweersklappen.

Lees meer over:

onweer noodweer hagel bliksem
Deel dit bericht met je vrienden!