Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht gaat 90-jarig jubileum vieren

31 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De KNHB-competitie is nog niet begonnen, maar bij Hockeyclub DMHC Dordrecht zijn de eerste wedstrijden al weer gespeeld tijdens het ABN AMRO Drechtstedentoernooi dat dit weekend bij DMHC aan de Schenkeldijk gehouden werd. Dit toernooi is ieder jaar de aftrap voor het nieuwe seizoen.A.s. september is het 90 jaar geleden dat in Dordrecht Hockeyclub DMHC werd opgericht. Ooit kleinschalig begonnen maar inmiddels met 1.100 leden uitgegroeid tot de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid met een diversiteit aan hockeymogelijkheden voor jong en oud.

DMHC wil haar 90-jarig jubileum zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar het juist gaan vieren op meerdere momenten. Te beginnen met een feestweekend voor (oud-)leden op 25, 26 en 27 september. Op vrijdagavond en zaterdag zijn er op de club festiviteiten voor de (jongste) jeugd en op zondag zal er een super jubileum Sunday zijn, waarbij alle seniorenteams een thuiswedstrijd spelen. Die dag zal worden afgesloten met een feestelijke thé dansant, waarvoor ook oud-leden uitgenodigd zullen worden.

In oktober en november zullen ook nog een aantal feesten georganiseerd worden en na de winterstop volgen nog verscheidene clinics en een slotfeest. Dit alles zorgt er dan ook voor dat er in het seizoen 2015 – 2016 bij DMHC aan de Schenkeldijk niet alleen gehockeyd zal worden.
 

Lees meer over:

hockey schenkeldijk dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!