Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Stichting Energiehuis en Grand Café Khotinsky verlengen hun samenwerking met vijf jaar

28 augustus 2015

DORDRECHT - Ook de komende vijf jaar gaan Stichting Energiehuis en Grand Café Khotinsky met elkaar in zee. Vandaag hebben beide partijen hun handtekening gezet onder een nieuw huur- en samenwerkingsovereenkomst voor een periode van 5 jaar, met een optie voor nog eens 5 jaar.
Beide partijen zijn enthousiast over hun reeds bestaande samenwerking in het Energiehuis en met dit contract verlengen zij hun samenwerking met een periode van vijf jaar.

Khotinsky is de bijzondere horecagelegenheid met een unieke uitstraling en gesitueerd in het Energiehuis aan de Noordendijk te Dordrecht. Deze horecaplek is geliefd bij een breed publiek in Dordrecht en omgeving en een uitermate geschikte locatie voor lunch, diner, koffie of borrels in combinatie met bezoeken aan de theaterzalen Ketel 1 of Machine 3.

In Het Energiehuis participeren de culturele partners Schouwburg Kunstmin, Bibelot, ToBe cultuurcentrum inclusief de Popcentrale en Muziektheater Hollands Diep.

Het indrukwekkende industriële erfgoed bevat concert-, theater- en popzalen, leslokalen, studio’s, ateliers en vergader- en loungeruimten.

Deel dit bericht met je vrienden!