Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

FilmclubThe Movies start met een verrassende film

26 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op maandag 7 september opent Filmclub The Movies het tweede seizoen met een spraakmakend goede film waarvan de titel een prettige verrassing zal zijn. Nadat de Filmclub in november 2014 het licht zag is het ledenaantal gestaag gegroeid. Iedere filmliefhebber van 18 jaar en ouder met een grote of kleine nieuwsgierigheid wordt uitgenodigd om de films te komen bekijken die op 6 maandagavonden in The Movies aan de Nieuwstraat 60 in Dordrecht worden vertoond.

Het ladies team dat het kloppend hart van de filmclub vormt heeft in samenspraak met Geert ter Steeg van The Movies de eerste film gekozen. Omdat de film in de running is voor een filmprijs en kans maakt op een nominatie op het Nederlands filmfestival kan de titel deze keer niet vooraf  publiekelijk bekend worden gemaakt. Dat het een kwaliteitsfilm betreft mag hieruit blijken.
Na aanmelding ontvangen de leden een mail met informatie over deze film.
De films worden steeds aangevuld met een inleiding of interview. Ook is er genoeg tijd om te ‘socializen’ onder het genot van een drankje (inbegrepen in de prijs) en met elkaar na te praten over de film.  

Belangstelling
Een volwaardig  lidmaatschap met  6-strippenkaart koopt u voor 55 euro. Nieuw is dat op de strippenkaart per keer maximaal 1 introduce(e) mee kan komen.  Kaart op? Dan kan er  een los kaartje  gekocht worden.
Een los kaartje gaat 11 euro kosten (incl. inleiding, film en drankje achteraf).
Cineville-pashouders zijn ook van harte welkom en betalen een toeslag van 3 euro.
De Film club in 2015 vertoont de films op 7 september, 26 oktober en 14 december. Aanvang 19.30 u (kaartjes afhalen vanaf 19.00 u).
Voor informatie of aanmelding bij Film Club The Movies stuurt u een mail naar hannydejong@hotmail.com

Lees meer over:

the movies bioscoop
Deel dit bericht met je vrienden!