Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Spaanse korfballers te gast bij DeetosSnel

24 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen week, tijdens de Internationale korfbalweek, is een groep jongeren van Korfbalclub Barcelona bij DeetosSnel te gast geweest. De kinderen zijn gehuisvest door leden van de vereniging en hebben gedurende deze week workshops gevolgd van bekende Nederlandse korfballers en trainers.

Op een trainingsvrije dag hebben de Spaanse kinderen een tour door Dordrecht gemaakt en enkele 'highlights' van de stad gezien; de toren van de Grote Kerk beklommen, door de binnenstad gewandeld en per waterbus de Biesbosch bezocht.

De laatste dag pikten zij de 'Join the clubdag' van de vereniging mee; de jaarlijkse sport- en spelmiddag van de DeetosSnel-jeugd met alle spelers van de selectie.
 

Lees meer over:

jeugd korfbal ddetossnel
Deel dit bericht met je vrienden!