Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Jazzpodium DJS - met spoed - opzoek naar Vrijwilligers

24 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Jazzpodium DJS bestaat al ruim 67 jaar. Jaarlijks worden er zo’n 90 live concerten georganiseerd in diverse genres als Jazz, Blues en Wereldmuziek. Dat kan alleen door inzet van vele vrijwilligers; mensen bij de bar, bij de deur, voor het geluid, voor de PR, voor onderhoud etc.

Momenteel echter komt het Jazzpodium wat mensen te kort. Voor het nieuwe seizoen is men met spoed op zoek naar enkele enthousiaste mensen die kunnen helpen achter de bar en aan de deur. Ook worden er mensen gezocht die het geluid willen verzorgen van de bands willen verzorgen (mixen) tijdens de maandelijkse ‘Werelds’ avond. Als tegenprestatie biedt het Jazzpodium gratis toegang tot alle reguliere concerten op het podium en dat zijn er jaarlijk nogal wat!

Wie affiniteit met eerder genoemde muziekstijlen heeft en zin heeft om het vrijwilligersteam te komen versterken, of wie meer wil weten over de verschillende werkzaamheden, kan contact opnemen met Ingrid van Valen via i.valen@upcmail.nl of 06 26 15 82 20.

Lees meer over:

vrijwilligers djs jazzpodium
Deel dit bericht met je vrienden!