Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Bibelot maakt zich op voor nieuw muzikaal seizoen

21 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Terwijl iedereen langzaam terugkomt van vakantie is Bibelot alweer waardig aan het opstarten. Met al twee uitverkochte shows van Matisyahu (US) en The Dillinger Escape plan (US) achter de rug maakt Bibelot zich klaar voor de grote seizoen opening Open Up.

Open Up
Het festival Open Up geeft de bezoekers een mooie preview van wat ze het komende seizoen in de vele zalen van het Energiehuis kunnen verwachten. Naast lekkere eettentjes, relaxte loungeplekken ook ware een lust voor je oren.

Line Up
De Haagse bluffers van The Deaf brengen opnieuw een bezoek aan het Energiehuis. Afgelopen jaar braken ze de uitverkochte Power Stage volledig af met hun stevige garage en punk. Sue The Night zal je betoveren met haar mooie roots en indie-pop en de jongens van DeWolff brengen je met hun hammondorgel, drumstel, gitaar en een geweldige stem terug naar de seventies. Ook op het programma: drie jonge honden uit Rotterdam; De Likt en post
punk van Rats on Rats. Diverse lokale acts sluiten de line-up af waaronder Sun Rider en Dead Company.

Ticketinformatie
Tickets: €18,50 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net.

Deel dit bericht met je vrienden!