Sunday 26 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanhoudingen na straatverkoop

17 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie hield donderdag 13 augustus om 20.00 uur drie Roemenen aan die op de Vest diverse goederen aan het passerende publiek te koop aanboden.

Agenten onderzochten een melding van een voorbijganger die de handswijze van de drie personen niet vertrouwde. Agenten die snel ter plaatse waren, spraken daarop het drietal aan. Het bleek te gaan om drie Roemenen van 21, 24 en 28 jaar oud. Zij hadden 22 messensets bij zich, diverse mobiele telefoons zonder registratienummers, babykleding en andere goederen.

Zij konden geen aannemelijke verklaring geven omtrent de herkomst. De politie hield daarop het drietal aan en nam de goederen in beslag. Naar de herkomst van de artikelen stelt de politie een nader onderzoek in. Het drietal zit nog vast.

Lees meer over:

politie roemenen
Deel dit bericht met je vrienden!