Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Culinair event 'Dordt op je bord' krijgt in 2016 een vervolg

3 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het culinaire event ‘Dordt op je Bord’ gaat in 2016 een vervolg krijgen in de tuin van het Dordrechts Museum.  De horecaondernemers zijn druk bezig met het organiseren van dit geweldige evenement. Maar omdat we allemaal niet zo lang kunnen wachten is er op zondag 27 september 2015 eerst een kennismaking met de bedrijven tijdens een Amusetour. De stichting DOPJB gaat in de aanloop van ‘Dordt op je Bord’, vaker van dit soort kleinere culinaire ervaringen organiseren.

De ondernemers zijn al even bezig met het plannen van een nieuwe editie van “Dordt op je Bord’ en hebben een geweldige nieuwe locatie gevonden in de tuin van het Dordrechts museum.  Zeer waarschijnlijk in het laatste weekend van september in 2016. De opzet is wel iets aangepast aangezien de tuin wat kleiner is dan het park, maar u kunt nog steeds genieten van veel culinaire gerechten van Culinair Dordrecht.  Er komt een groot buitenterras waar iedereen kan zitten.  Elk bedrijf kookt de gerechten uit zijn eigen bedrijf, in zijn eigen tent waar u dan de gerechten kunt kopen. We houden u gedurende het jaar zeker op de hoogte van de ontwikkelingen en mocht u  mee willen doen met dit evenement als sponsor dan horen we dat graag.

Omdat dit nog een eind weg is heeft de stichting besloten af en toe een aantal kleine evenementen te gaan organiseren en de eerste is op zondag 27 september 2015 van 12-17uur. U kunt voor €45 op deze zondag van 12 tot 17uur langs de bedrijven lopen en u krijgt dan in elke  zaak een amuse en een glaasje wijn.  Kaarten moeten wel van te voren gereserveerd worden. Zo leert u alvast de keukens kennen van de deelnemers van ‘Dordt op je Bord’.   Zeer binnenkort kunt u hiervoor reserveren en we hebben plaats voor maximaal 400 gasten.

Hou ‘Dordt op je Bord’ in de gaten via Facebook, twitter en de website dan blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, waar u de kaarten kunt kopen voor de Amusetour en alle nieuwe evenementen welke we in aanloop van ‘Dordt op je Bord’ gaan organiseren.

Lees meer over:

culinair amusetour dobjb
Deel dit bericht met je vrienden!