zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Geert Arend Roorda op proef bij FC Dordrecht

31 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - FC Dordecht heeft Geert Arend Roorda op proef. Trainer Jan Everse meldt in onze voetbaltalkshow FC Rijnmond dat de middenvelder de komende weken mee zal trainen met de selectie.

Ook middenvelder Simon van Zeelst is op proef aan De Krommedijk. Hij speelde de laatste jaren bij Willem II en RKC Waalwijk.

De 27-jarige Roorda speelde eerder al voor Excelsior en Sparta. In 2010 huurde Excelsior de Fries een seizoen van Heerenveen. In dat seizoen maakte Roorda veel indruk bij de Rotterdammers. In 15 wedstrijden maakte hij 9 doelpunten. Na een jaar keerde Roorda terug naar Friesland.

In de afgelopen jaren had Roorda te maken met veel blessureleed. In drie seizoenen kwam de lange speler slechts 26 keer in actie. Twee seizoenen geleden speelde Roorda nog een seizoen voor Sparta. In 7 wedstrijden kon hij echter geen indruk maken.

Meer nieuws over FC Dordrecht kan je vanmiddag bekijken in FC Rijnmond, dan komt de nieuwe aflevering van de regionale voetbaltalkshow, met trainer Jan Everse als gast, online.

Bron: RTV Rijnmond.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!