FC Dordrecht verliest oefenwedstrijd van Oss

30 juli 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft een oefenduel met competitiegenoot FC Oss met 2-1 verloren. Shayron Curiel scoorde in de slotfase uit een vrije trap de enige treffer voor de ploeg van coach Jan Everse.

In de eerste helft was FC Dordrecht op een 1-0 achterstand gekomen door een doelpunt Seku Conneh. Irvingly van Eijma maakte na de rust het tweede doelpunt van FC Oss.

De reserves van Sparta wonnen in Rotterdam een oefenwedstrijd met 8-1 van hoofdklasser Leonidas. Pieter Langedijk scoorde vier keer en Huseyin Dogan tweemaal. De overige treffers werden gemaakt door Giovanni Hiwat en Yesin Ben Mohamadi.

Bron: RTV Rijnmond.