zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Opvallend - Dordrecht promotie in zonnig Maastricht

28 juli 2015

DORDRECHT - Krijgen we in Dordrecht een invasie van Limburgse toeristen?

Wie in Maastricht eeuwenoude cultuur en historie aan het opsnuiven is, kan zomaar een billboard met Dordrecht-promotie tegenkomen.

Met BEZOEK MUSEUMSTAD DORDRECHT worden specifiek cultuurliefhebbers aangesproken de oudste stad van Holland te bezoeken.

Maastricht zélf is voor Dordrecht een goed voorbeeld van een aantrekkelijke stad, voor zowel winkelend publiek als toeristen. In het centrum liggen overal sfeerbepalende kinderkopjes in schone straten en stoepen. Veel winkels hebben uitnodigende inpandige koffie/theecorners. Winkeliers versterken elkaar, ondermeer doordat ze brochures van elkaar in de winkels uitstallen. Er is opvallend weinig leegstand. Een mega grote 3D-tekening op het Vrijthof, te bekijken vanaf de kerktoren, een werkende molen midden in de stad en... overal terrasjes.

Opvallend was ook de zonnebloemen-actie. Uit tonnen met zonnebloemen, die her en der in de binnenstad stonden, mochten voorbijgangers, gratis, een zonnebloem meenemen. Je kwam mensen met de opvallende bloem dan ook overal tegen; een zonnig en gezellig gezicht.

Dordrecht behoeft toch niet voor Maastricht onder te doen!? Wie heeft er creatieve ideeën om Dordrecht ook nóg zonniger en gezelliger te maken?

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!