zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

On-Dordts feest

21 juli 2015

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag bruiste de ontmoetingsplek Kunstrand bij de rivier de Merwede. Vilola Dordrecht had hier LEVENSKUNSTRAND, een mini-festival, georganiseerd met workshops, singer songwriters, verhalenvertellers, kampvuur en een popup-camping. Een Woodstocksfeer was er! "On-Dordts feest" gonsde het....


Mede dankzij het mooie weer, de relaxte sfeer en de enthousiaste bijdragen van de workshopgevers en muzikanten, ontstond er een prachtige sfeer en open podium met een groot publiek, heerlijk in het gras luisterend en loungend op de nieuwe banken van Kunstrand. 's Avonds kon iedereen zich laten meevoeren in een workshop 5-ritme dans. Dansen zonder te hoeven nadenken "of het er wel uitziet", dansen waarbij je je laat leiden door de muziek.


Ruim 100 bezoekers vonden het festival. Het was een mooie mix geworden van soul, relax, health en play. Datgene wat Vilola wil zijn, inspiratieplek en organisator. Gezien de vele enthousiaste reacties wil Vilola dit evenement volgend jaar misschien wel weer organiseren en dan een hele dag i.p.v. een halve dag en avond.... Vilola Dordrecht bestaat uit een team van 3 vrijwilligers* die vanuit hun passie leuke en inspirerende (dans)avonden en verdiepende workshops organiseert in Dordrecht. Zij gelooft in de kracht van ontmoeting.

* Jeannette van Kranenburg, Regina Morsen en Petra Schilten

 

Lees meer over:

Kunstrand Vilola
Deel dit bericht met je vrienden!