zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Bibelot blikt terug op een succesvol seizoen met vele hoogtepunten

15 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vorig weekend sloot Bibelot een succesvol seizoen af met vele hoogtepunten. Nu zijn de deuren van het Poppodium een maand gesloten. Maar van radiostilte is geen sprake. Deze zomer blikt het Dordtse poppodium terug op de pieken van de afgelopen 48 jaar.

Van de Bruïnestraat en Nolensweg naar Steegoversloot. En van de Steegoversloot naar de Wijnstraat tot de Noordendijk waar Bibelot sinds heden is gevestigd. Ontelbare pieken, bijzondere ervaringen en nostalgische momenten. Daarom blikt Bibelot graag samen met haar bezoekers terug.

Een zomer vol herinneringen
Naast fragmenten die het podium haalt uit haar fotoarchief, duizenden krantenartikelen en vele babbels (het voormalige clubblad van Bibelot) is Bibelot ook op zoek naar verhalen van het publiek. Bezoekers kunnen hun unieke, grappige, emotionele of bijzondere herinneringen delen door te mailen naar lonneke@bibelot.net. Alle hoogtepunten worden de komende maanden gedeeld via Facebook en de website van Bibelot.

Frisse start in augustus
Vanaf 14 augustus start Bibelot het nieuwe seizoen met reggae legende Matisyahu (US). Gevolgd door The Dillinger Escape Plan (US) en het uitverkochte concert van Bløf. Het seizoen wordt zaterdag 5 september officieel geopend met het festival Open Up. Hier presenteren Bibelot en de Popcentrale samen gevestigde namen en nieuw talent. Op het programma onder andere: The Deaf, Rats On Rafts, DeWolff, Sue The Night en De Likt.  

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!