donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Deze week bij de Movies (Filmladder week 29)

15 juli 2015

DORDRECHT - Misschien wel dé film van deze zomervakantie: Inside Out / Binnenstebuiten 3D. Een heel innemende en inventieve animatiefilm uit de studio's van Disney/Pixar. Filmplezier voor alle leeftijden, dat toont wat er allemaal in je hoofd om gaat. Voor de kids/families is er ook de leuke bewerking van het verhaal van de Ark van Noach: Beestenboot.

Nieuwe premières zijn de NL thriller De Reünie, naar een boek van Simone van der Vlugt. Na het succes van Het Diner werken regisseur Menno Meyjes en acteurs Daan Schuurmans en Thekla Reuten opnieuw samen. begint.

Mr Holmes is mooi Brits karakterdrama dat een nieuwe blik werpt op de meesterspeurder Sherlock Holmes. Als oude man blikt hij terug op zijn leven en worstelt daarbij met zijn geheugen, zijn roem en een nooit opgeloste moordzaak.

Als vakantie programma halen we de populaire spionagekomedie Spy twee weken naar Dordrecht. Lachen om Melissa McCarthey als vrouwelijke variant van James Bond.  

Het CineFiliaal heeft zomersluiting tot 26 augustus.

Voor meer info: Klik hier.

Deel dit bericht met je vrienden!