vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Deze week bij The Movies (Filmladder week 28)

10 juli 2015

DORDRECHT - Deze week staat een Movies Classics centraal. La Meglio Gioventu is een jonge filmklassieker uit 2003. De film is geheel digitaal gerestaureerd en daarom opnieuw uitgebracht. Deze veelbejubelde familiekroniek over de broers Caratia is tegelijkertijd een document over de moderne Italiaanse geschiedenis tussen de zestiger jaren en de 21e eeuw. Dit 6 uur durende filmepos kun je in twee delen zien of als marathon op woensdag 15 juli va. 16.30 uur.

De zomervakantie begint. Daarom extra middagvoorstellingen met familiefilms. Naast de zeer succesvolle Minions-films komen nieuwe titels. Beestenboot is een avontuurlijke animatiefilm in 2D, geinspireerd op het Bijbelverhaal van de Ark van Noah. En de voorpremière van Binnenstebuiten 3D, een geweldig leuke film over wat er allemaal in je hoofd om gaat.

In het CineFiliaal op wo 15 juli om 20:30 uur draaien we de voorpremière van Mr Holmes. Op zijn oude dag beziet de beroemde speurder Sherlock Holmes zijn leven en zijn reputatie. En er is nog één zaak onopgeloste moordzaak, die hem bezig houdt.

Deel dit bericht met je vrienden!