dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Geslaagde Boekenmarkt, ook voor de Bibliotheek

7 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Alle kraampjes langs, op zoek naar dat éne boek: de Boekenmarkt bezoeken was hard werken. Op zondag 5 juli bleek de Stadsbibliotheek van 12.00 – 17.00 uur de perfecte uitvalsbasis te zijn.

De begane grond was helemaal ingericht als oplaadruimte, waar bezoekers energie konden opdoen om de markt weer op te gaan. Massage-apparaten van Dr. Flex brachten de vermoeide sjouwspieren tot rust, en lekkere gezonde hapjes van Heer & Meester gaven de innerlijke ‘mens’ wat extra zoekbrandstof. Iedereen die zich daarna nog topfit voelde, kon zijn verzinnen zetten tijdens een simpele, leuke trampolineworkshop van Bellicon. Ook de infostand van de Fietsersbond werd goed bezocht.

Bezoekers konden zware tassen vol boeken afgeven aan de boekengarderobe in de bibliotheek en voor leden lag er een goodiebag vol verrassingen mee klaar.

Lees meer over:

bibliotheek boekenmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!