zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vrouw breekt heup bij woningoverval aan de Noordhoevelaan

7 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een 75-jarige vrouw uit Dordrecht is op donderdag 2 juli behoorlijk gewond geraakt toen ze in haar woning overvallen werd. De vrouw brak bij de overval haar heup en moest geopereerd worden.

Het slachtoffer had die donderdagmiddag wat boodschapjes gedaan en keerde rond 17.30 uur met haar auto terug bij haar huis aan de Noordhoevelaan, vlakbij de kruising met het Stadtvliedt. Toen ze haar voordeur opende, kreeg ze plots een duw van een onbekende man en viel ze voorover. De dader greep haar halsketting en rende in onbekende richting weg. Van hem is niet meer bekend dat hij een getinte huidskleur had.

Politie zoekt getuigen
De politie wil graag getuigen spreken. Wie de overval heeft zien gebeuren of de dader vóór of na de overval heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen. Ook andere informatie die heltp in het onderzoek is van harte welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionaal Team Overvallen van de politie in Rotterdam.

Lees meer over:

gewond stadtiet
Deel dit bericht met je vrienden!