Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Verschijning nieuw deel 'Verhalen van Dordrecht:' De Holland van 1859 - van kantoor tot onderwijsmuseum

2 juli 2015

DORDRECHT - Vanaf 30 juli verkrijgbaar: Een nieuw deel, no. 30, in de serie Verhalen van Dordrecht. Het heet „De Holland van 1859 - van kantoor tot onderwijsmuseum” en is geschreven door Kees Rouw en Rien van Buren.

Kees Rouw schrijft over de ontstaansgeschiedenis van De Holland, de architectonische aspecten en het interieur, terwijl Rien van Buren, werkzaam bij het Nationaal Onderwijsmuseum dat nu gevestigd is in De Holland, de geschiedenis en de collectie van het Onderwijsmuseum voor zijn rekening neemt.

Het Onderwijsmuseum is vanaf 11 juli a.s. voor het publiek geopend.

No. 30 is vanaf 12 juli verkrijgbaar in de boekwinkels - EUR. 3,75, zoals altijd.

Meer gegevens: www.deverhalenvandordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!