zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Bistro De lachende gans is jarig en kookt daarom voor de Hartstichting

29 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Op 20 juli aanstaande is Joeke Warmerdam 2 jaar eigenaar van Bistro De lachende gans en om dit te vieren organiseert hij een benefietdiner waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de Hartstichting. Dus de gehele opbrengst, inclusief fooien en giften wordt gedoneerd aan de Hartstichting. Leveranciers en medewerkers doen hier gratis aan mee, zodat de opbrengt 100% naar de Stichting kan gaan.
 
Joeke Warmerdam is nu 2 jaar eigenaar van Bistro De lachende Gans en wilde deze mijlpaal op een bijzondere manier vieren. “Maar wij hoeven geen cadeaus of bloemen, dus kom op 20 juli bij ons eten en steun zo de Hartstichting” gaf Joeke aan.
 
Hij vindt het belangrijk dat er extra geld komt voor onderzoek naar hart- en vaatziekten, zeker door een recente ervaring. “Niet lang geleden heb ik in mijn directe omgeving te maken gehad met een hartaandoening en gelukkig waren ze er op tijd bij” vertelt Joeke. “Er is nog veel onderzoek nodig om de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland aan te pakken. Dit kan met onderzoek, maar ook met voorlichting en preventie, zoals een AED”.
 
Daarom organiseert hij dus dit Benefiet diner, het is een 4 gangen menu, voor €29.95 per persoon en u kunt zich nu nog opgeven.
 
U wordt rond 18:30 verwacht voor een aperitief aan de Singel 389. Het diner duurt tot ongeveer 22:00. Reserveren gewenst via www.delachendegans.nl of 078 6 31 32 55

Deel dit bericht met je vrienden!