maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Coffeelicious opent binnenkort haar eigen Bakery

25 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het is eindelijk zover, Coffeelicious krijgt binnenkort  haar eigen Bakery aan Voorstraat 130 te Dordrecht! De taarten zijn bijna niet meer aan te slepen en de keuken op de Wijnstraat wordt nu echt veel te klein. De productie voor Coffeelicious gaat dan in de Bakery plaatsvinden. Maar dit wordt dan ook direct de plek waar iedereen zijn taart kan bestellen en halen, zowel voor thuis als voor feesten en partijen. Want ook door alle die cateringopdrachten werd de keuken te klein.

Natuurlijk blijft  chef Joan van Hightealicious de recepten voor Coffeelicious bedenken en zal zelf af en toe aanwezig zijn in de Bakery om te experimenteren in de nieuwe professionele keuken. Het bakken van de taarten voor Hightealicious blijft chef Joan echter blijven doen in het Patriciërshuis.

Coffeelicious gaat in de toekomst taarten ook bezorgen en hoopt hiermee te voorzien in een grote wens van haar gasten en aan de toeloop voor al dat heerlijke gebak.

Lees meer over:

catering Voorstraat bakery
Deel dit bericht met je vrienden!