vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Donderdag 2 juli bekendmaking winnaar ontwerp Prins Clausbrug

22 juni 2015

DORDRECHT - Affiche Stichting DE STADBent u ook benieuwd wat het winnende ontwerp is van de prijsvraag Prins Clausbrug? Donderdagavond 2 juli maakt wethouder Piet Sleeking bekend wat het winnende ontwerp is. De feestelijke bekendmaking organiseert de gemeente samen met Stichting DE STAD en vindt plaats om 20.00 uur bij DordtYart, Maasstraat 11 in Dordrecht.

In december 2014 heeft de gemeente Dordrecht een prijsvraag uitgeschreven voor het ontwerpen van een langzaam verkeersbrug die de nieuwe wijk Stadswerven verbindt met de binnenstad van Dordrecht. Voor het winnende ontwerp zijn nog 5 ontwerpteams in de race: ‘de driehoek’ van Ney & Partners, ‘Rijk in beleving, iconisch in zijn eenvoud’ van Powerhouse Company, ‘SLOW MOTION’ van Quist Wintermans Architecten, ‘SHISHI ODOSHI’ van Studio BF en ‘Dordtse Nereïde’ van René van Zuuk Architecten.

Lees meer over:

winnaar Prins Clausbrug
Deel dit bericht met je vrienden!