donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Ex-raadslid Helly Buursma uit harde kritiek op Dordtse politiek

22 juni 2015 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - "De Dordtse politiek is inefficiënt en wordt gedomineerd door partijpolitiek en wantrouwen. Van samenwerking met de oppositie is nauwelijks sprake." Harde kritiek van scheidend raadslid Helly Buursma van Beter voor Dordt.

Zij deed de uitspraken zaterdag 20 juni 2015 in het Drechtstad FM-programma Studio De Witt.
Buursma heeft ruim een jaar in de Dordtse gemeenteraad gezeten, maar raakte gedesillusioneerd. "Als ik kijk naar mijn werk als juridisch adviseur, dan moet ik zaken van alle kanten bekijken, met iedereen praten en dan een advies uitbrengen. Helaas werkt het in de politiek niet zo."

Buursma klaagde ook over de grote hoeveelheid informatie die over raadsleden wordt uitgestort. "Ik kan het werk ook niet meer combineren met mijn baan, die ook veel van mij vraagt."

Deel dit bericht met je vrienden!