zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Wantijpop 2015 wederom een zeer geslaagd festival

15 juni 2015

DORDRECHT - Gezelligheid, lekker weer en heel veel muziek. De organisatie en bezoekers van Wantijpop kunnen terug kijken op een geslaagd festival.

Ruim 20.000 bezoeker trokken afgelopen zaterdag weer massaal naar het Wantijpark om te genieten van verschillende activiteiten, een hapje en een drankje, prachtig weer en natuurlijk veel muziek. Van jong tot oud, er was voor elk wat wils met bekende en dit jaar ook een aantal nieuwe onderdelen. Zo konden de kinderen terecht bij het programma van Koning Eik, was er een popup market en was er dit jaar een Jamstage waar iedereen zijn of haar muzikale kunsten kon vertonen.

Natuurlijk kwamen de meeste bezoekers weer voor de muziek en konden tijdens deze achtiende editie van Wantijpop uit hun dak gaan op de klanken van klinkende namen zoals Jett Rebel, Nielson en Blaudzun maar ook van de Dordtse topband Scotch.

Bezoekers, organisatie, vrijwilligers en muzikanten hebben weer vol tevredenheid kunnen genieten van een mooi feest.

Foto's: Paul en Sven Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!