Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Innovation Award Drechtsteden voor Cofano uit Sliedrecht (+ video's)' Winnaar Koos Leeuwenstein met de Innovation Award Drechtsteden en zijn vrouw Wilma (foto Willem Roeleveld)
11jun 2015

Innovation Award Drechtsteden voor Cofano uit Sliedrecht (+ video's)

DRECHTSTEDEN - Het softwarebedrijf Cofano uit Sliedrecht is de glorieuze winnaar geworden van de prestigieuze Innovation Award Drechtsteden 2015. De andere twee finalisten waren Ben Maelissa namens de Danser Group uit Sliedrecht en Dennis Cleef van Livable uit Rotterdam.

De door Cofano ontwikkelde branche-overkoepelende software voor de transport- en logistiek sector leidt tot meer efficiency en kan in potentie tot liefst 10-15 procent besparing leiden. Er gaan miljarden om in deze sector, dus de besparingen betreffen vele miljoenen Euro's.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking van Innovation Award Drechtsteden 2015 op 10 juni in het Postillion Hotel in Dordrecht hield Jan Peter Balkenende een speech. Hij stond niet achter een katheder, maar tussen het publiek en bleek een ware storyteller, die zijn boodschap over innovatie en samenwerking verpakte in boeiende anekdotes, gelardeerd met een grap en een grol. Mooi om de oud minister-president van ons land op deze manier aan het werk te zien.

Tekst en beeldmateriaal: Karel Thieme

 

 

 Deel dit bericht met je vrienden!