donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Auto's bekrast in Dordtse wijk Crabbehof

5 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In de Dordtse wijk Crabbehof hebben onbekenden de laatste tijd meerdere auto's bekrast. De dader(s) beperkten zich niet tot een bepaald merk of type, maar krasten een een 'Z' in allerlei voertuigen.

Hoewel de schade in alle gevallen al snel in de honderden euro's loopt, heeft tot nu toe slechts een deel van de benadeelden aangifte gedaan. De politie doet een beroep op de inwoners van Crabbehof om alert te zijn. Wie de dader(s) betrapt, wordt gevraagd direct 112 te bellen. De politie komt vanzelfsprekend ook graag in contact met mensen die weten wie de vernielingen op hun geweten heeft. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 en anoniem naar 0800-7000.

Lees meer over:

crabbehof auto's bekrast
Deel dit bericht met je vrienden!