zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Irini Giallouris is Brildrager van het Jaar 2015

2 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Irini Giallouris (17) uit Dordrecht heeft het mooiste brillengezicht van Nederland in de categorie 16-24 jaar. Vandaag maakte modeontwerpers Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum de winnaars van de Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing bekend. Naast Irini zijn ook Jari van Veen (26), Monique van der Veen (45) en Marissa Pronk (64) verkozen tot ‘Brildrager van het Jaar’.

Zij kregen naast deze eretitel een professionele fotoshoot een geldbedrag van maar liefst 1.500 euro. Tijdens deze 16e editie van de Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing werden de deelnemers voor het eerst ingedeeld in vier leeftijdscategorieën: 16-24 jaar, 25-39 jaar, 40-59 jaar en 60+.
De professionele jury, bestaande uit modeontwerpers Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum en Specsavers’ Fashion Communication Advisor Nikki Hoevenaars, verkozen de winnaars uit de twintig finalisten. In totaal hadden bijna 1.500 brildragers zich aangemeld voor de prestigieuze verkiezing en verzamelden bij elkaar zo’n 100.000 stemmen.

Fotoshoot
Met behulp van een styliste en visagiste ondergingen de brildragers een ware metamorfose voor de fotoshoot en werden zij in stijl vastgelegd volgens de laatste trends. Het resultaat mag er wezen en ligt binnenkort ook nog eens op de deurmat in het Specsavers-magazine. De pas 17-jarige Irini genoot met volle teugen van de fotoshoot: “Ik vind het super dat ik gewonnen heb. Het is echt te gek om deze fotoshoot te doen. Mijn bril is mijn mooiste accessoire voor mijn outfits en, niet geheel onbelangrijk, ik kan alles er goed mee zien!”

Blogger award
Naast de prijzen voor de Brildragers van het Jaar, reikte Specsavers voor de tweede keer een award uit aan de leukste Brildragende Blogger van het Jaar. Na een spannende strijd wist Style-Chameleon blogger Sharon Teeuwen de meeste stemmen te behalen via social media. Zij wint een trip voor twee personen naar de Fashion Week in Parijs én een complete bril.

Lees meer over:

fotoshoot blogger brildrager
Deel dit bericht met je vrienden!