zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Geslaagd vrijwilligerscafe over de rol van PR en Social Media

1 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Tijdens het Vrijwilligerscafé op donderdag 28 mei jongstleden vertelde Willy Schuurman van Het Parkhuis, gelegen aan de Haaswijkweg in Dordrecht, enthousiast over het ontstaan van de Beleeftuin en de rol die het gebruik van PR en Social media hierin speelde.

Blijven vragen
Dat is de ‘geheime’ tip van Willy Schuurman. “Mag ik samen met een bewoonster een paar potten aardbeien achter het Parkhuis planten?” “Wie helpt ons tulpenbollen planten?” “Welke groothandel geeft ons …..?” Geboeid horen de cafébezoekers hoe Willy altijd haar gulle gevers ruimhartig beloont door hun naam te vermelden in artikelen, hen op facebook te bedanken, naambordjes in de tuin en dergelijke. Zij creëert zo een win-win situatie voor beide partijen.

Na het officiële gedeelte bleven de bezoekers onder het genot van een drankje nog even napraten met Willy Schuurman en wisselden zij onderling hun eigen ervaringen uit.

Volgende keer
Het volgende café wordt na de grote vakantie gehouden op donderdag 24 september.

Lees meer over:

parkhuis haaswijkweg
Deel dit bericht met je vrienden!