Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Kom Hollandse Nieuwe proeven op de haringparty van Visser & Visser

28 mei 2015

DRECHTSTEDEN - Woensdag 10 juni organiseert Visser & Visser van 16.00-18.00 uur de jaarlijkse haringparty. Een traditie die we graag met u voortzetten. Ondernemers uit Dordrecht en omstreken zijn van harte uitgenodigd de Hollandse Nieuwe te komen proeven. Onder het genot van hapjes en drankjes ontmoet u andere ondernemers en kunnen nieuwe contacten worden gelegd. Daarnaast zal er ook een ballonvaart worden verloot. Ziet u straks de Drechtsteden vanuit een ander perspectief?

De haringparty vindt plaats naast het kantoor van Visser & Visser aan Wilgenbos 2 te Dordrecht. U kunt zich aanmelden via de website: www.visser-visser.nl/haringpartydordrecht. We zien uit naar uw komst!

Deel dit bericht met je vrienden!