donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

AM kiest voor een nieuwe verkoopstrategie door inzet van een verkoopspecialist op locatie

26 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het project Stadswerven in Dordrecht wordt gekenschetst door de ontwikkeling en bouw van moderne eengezinswoningen en comfortabele appartementen op een unieke locatie in Dordrecht. De ontwikkeling van het gebied waar vroeger schepen werden gebouwd, is nu klaargemaakt voor bewoning. Omgeven door het water van de Merwede, het Wantij en op steenworp afstand van de binnenstad van Dordrecht treft u de nodige levendigheid en comfort. Stadswerven ligt in het verlengde van de Dordtse binnenstad. Een voetgangers- en fietsbrug verbindt straks de nieuwe wijk met het centrum. In de bebouwing zal de bijzondere sfeer van de binnenstad tot uitdrukking komen.

In de aanloop naar de verkoop van de verschillende deelprojecten is Advision Home Counsel geselecteerd om de verkoop van de appartementen te verzorgen. Het betreft hier een eerste fase van een kleinschalig luxe appartementengebouw met 7 appartementen op de hoek van de Wantijkade en de toekomstige jachthaven. De Dordtse architect Andries Lugten van architectenbureau Lugten Malschaert Architecten heeft een prachtig schetsontwerp getekend. In samenspraak met een aantal toekomstige bewoners zijn de eerste woningplattegronden samengesteld en zijn de eerste appartementen onder optie.

Ook voor dit project heeft Advision Home Counsel een verkoopspecialist ingezet die op locatie de potentiele kopers begeleid en adviseert betreffende de aanschaf van het nieuwe appartement. Deze aanpak heeft als grote voordeel dat de Projectontwikkelaar wordt ontzorgt in het verkoopproces en de verkoop van de nieuwbouw appartementen 100% aandacht krijgt. Door de constante aanwezigheid van een verkoopspecialist wordt het verkoopproces aanzienlijk verkort en wordt het service niveau naar de potentiele kopers verhoogt.

Met name de klantconsultatie in het begin van het ontwerpproces ten behoeve van het optimale woongebouw is anders dan anders en versnelt de verkoop aanzienlijk. Dit geeft de toekomstige bewoners de aandacht die men verdient en worden ze stap voor stap persoonlijk begeleid naar de daadwerkelijke aanschaf van de woning. Advision Home Counsel ontzorgt de projectontwikkelaar in het gehele verkooptraject vanaf het moment dat een geïnteresseerde zich meldt en begeleid hen tot aan de aankoop van de woning.

De aanpak van Advision Home Counsel garandeert een versnelde verkoop van nieuwbouwprojecten in de woningbouw markt. Ondertussen werken meerdere projectontwikkelaars samen met Advision Home Counsel en zijn zij gestart met de verkoop van nieuwbouwwoningen door geheel Nederland.

Lees meer over:

woningbouw stadswerven
Deel dit bericht met je vrienden!