zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Met Pinksteren voordelig op stap met Arriva

19 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Wilt u met Pinksteren voordelig op stap? Dat kan. Want op 24 en 25 mei a.s. kunt u een hele dag onbeperkt met Arriva door uw regio met de bus reizen voor maximaal € 2,- per persoon.
 
Uw prijsvoordeel loopt op tot 100%
We geven onze reizigers graag een blijk van waardering. En nieuwe reizigers willen we op een prettige en voordelige manier laten kennismaken met onze bussen. Daarom houden we regelmatig een actie in Zuid-Holland, waarbij uw prijsvoordeel kan oplopen tot zelfs 100%!

Hoe werkt het?
U kunt heel eenvoudig online een actievoucher aanvragen voor (maximaal) vijf personen. Vervolgens kunt u de voucher uitprinten of opslaan (op uw telefoon of tablet) en meenemen. Die voucher toont u bij het instappen aan de buschauffeur. U kunt dan:

- gratis reizen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden;

- een dagkaart voor € 2,- per persoon kopen waarmee u kunt reizen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland of de regio Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar die op de voucher meereizen, reizen tijdens Pinksteren gratis. Ieder kind krijgt van de buschauffeur een Kinderritkaart, die verticaal afgestempeld wordt tot een actiedagkaart.  

De actie geldt alleen op 24 mei (eerste pinksterdag) en 25 mei (tweede pinksterdag) 2015. U mag gerust beide pinksterdagen van de actie profiteren. Vult u dat in op het formulier. Uw actiedagkaart mag worden gebruikt in alle stads- en streekbussen én op de HOV-buslijnen (R-net en Qliner) van Arriva. De Nachtbus, buurtbus, Belbus, OV-taxi, trein (MerwedeLingelijn), Waterbus, buslijn 45 (Den Haag - Leiden) en buslijn 195/295 van Connexxion (Utrecht - Rotterdam) zijn van de actie uitgesloten. 

Deel dit bericht met je vrienden!