woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Speciale filmavond voor figuranten film 'Apenstreken' verzet

19 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De datum van onze speciale filmvoorstelling, voor alle Apenstreken-figuranten (plus familie, vrienden en kennissen) wordt verschoven!!
De definitieve datum: Maandagavond 22 juni, 19.00 uur inloop - 19.30 uur film, in bioscoop 'The Movies' in Dordrecht. [Speciale prijs 7,50].

Reden: Tegen alle verwachtingen in, geeft de filmdistributeur géén toestemming om deze film al op maandag 8 juni te mogen vertonen. Daarom is, in overleg met de bioscoop, gekeken welke datum het meest geschikt is voor deze extra speciale avond en is de keuze gevallen op maandagavond 22 juni.

De 'Movies' meldt ons: "Het spijt me dat deze avond later gaat plaatsvinden dan eerder de bedoeling was, maar ik hoop echt dat jullie toch bereid zijn even geduld op te brengen en dat jullie deze speciale filmavond, gezamelijk met alle andere figuranten (en familie, vrienden, en kennissen) door komen brengen op 22 juni in bioscoop 'The Movies', Nieuwstraat 60 in Dordrecht. Er is in deze bioscoop ook gelegenheid voor een hapje en een drankje - voor of na de film, zodat er ook gelegenheid is om bij te kunnen praten.

Sorry, maar graag nogmaals jullie reactie, zodat ik een goed beeld krijg van het aantal mensen die 22 juni komen."

 

Deel dit bericht met je vrienden!