FC Twente wint met 3 - 0 van FC Dordrecht

10 mei 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Het team van FC Dordrecht heeft ook de drieendertigste ronde van de competitie met een nederlaag moeten bekopen, nu was FC Twente in Enschede de baas: 3-0.

FC Twente heeft z'n laatste thuisduel  van deze competitie gewonnen. Met bij vlagen speels voetbal werd degradant FC Dordrecht met 3-0 opzijgezet.
De thuisploeg ging sterk van start. Een schot van Mokhtar belandde echter in de armen van doelman Kurto en Ziyech gleed in vrije positie de bal hoog over. Kort voor rust stond Kurto paraat bij een vrije trap van Ziyech, die even later vol de lat raakte.

Na rust opende Twente alsnog de score. Ziyech bediende Corona, die de kans op frivole wijze verzilverde. Een minuut later stifte Gutiérrez, ook op aangeven van Ziyech, net naast.Bjelland en Corona beslisten de ongelijke strijd.