woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Onthulling Dordtse miniatuur Calisthenics parken door wethouder Reynvaan en Jason Calisthenics

1 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 30 april werd het 1e Dordtse miniatuur Calisthenics park onthuld in Miniworld Rotterdam. Het miniatuurparkje is een combinatie van de beide Calisthenics parken gelegen in Dordrecht in het Sterrenburg park en het Weizigtpark. De onthulling werd gedaan door Jason Calisthenics en sportwethouder Rinette Reynvaan. Aanwezigen tijdens de onthulling waren Jan Booij van Stadsbeheer, Carlo Haveman, Marc van Buren directeur Miniworld en overige Calisthenics atleten.

Bijzonder aan de onthulling is dat wethouder Reynvaan in 2012 en 2014 in Dordrecht 2 Calisthenics parken heeft geopend waar Jason ook nauw bij betrokken was door zijn expertise en kennis omtrent de sport. Nu mogen zij samen de onthulling doen van het 1e miniatuur Calisthenicspark in Nederland. Volgens onze gegevens is dit het eerste Calisthenics miniatuur park van de wereld. Een primeur dus!!

Het Calisthenics park gelegen in het Sterrenburg park is een sportfaciliteit die op initiatief van Jason Calisthenics, zijn moeder, Dwayne, Kenneth, Said en in samenwerking met de gemeente Dordrecht is gerealiseerd in 2012. In 2013 werd het 2e Calisthenics park in het Weizigtpark aangelegd. Deze sport faciliteiten waar jong en oud gratis kunnen sporten in de buitenlucht zijn momenteel erg in trek.

Het miniatuur Calisthenics park wordt mede mogelijk gemaakt door Miniworld Rotterdam, Boas speeltoestellen & Calisthenics Project Dordrecht.

Info over de foto's:
- Grote foto onder: groep Calisthenics atleten uit Dordrecht, Rotterdam en Delft, Marc van buren directeur Miniworld Rotterdam , Carlo Haveman van Boas speeltoestellen, wethouder Reynvaan, Jan Booij van Stadsbeheer Dordrecht en Jason "Calisthenics "Bonam.
- Foto midden links:: Jan Booij, wethouder Reynvaan en Jason " Calisthenics" Bonam met op de achtergrond het miniatuur Calisthenics park.
- Foto midden rechts:  Miniatuur Calisthenics park:
- Foto bovenaan:  Jason en wethouder Reynvaan staan bij het miniatuur feijenoord stadion.)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!