vrijdag 23 oktober 2020

Alles over Dordrecht

'Toppers van Oranje' bij recreatie- en watersportcentrum 'De Biesbosch'

28 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zondag 10 mei a.s. “Moederdag Spektakel” met ruim 40 Top Artiesten op het recreatie- en watersportcentrum “De Biesbosch in Dordrecht.

Recreactie- en Watersportcentrum De Biesbosch aan de Rijksstraatweg 186 te Dordrecht zal zondag 10 mei a.s. te klein zijn als daar de tv opnamen plaatsvinden van het populaire tv programma Toppers van Oranje, die met ruim 40 top artiesten invulling zullen geven aan het speciale Moederdag Spektakel

Line-up
Wolter Kroes & Billy Dans, Vinzzent, Sieneke, Helemaal Hollands, Dennie Christian, Jan van Est, Peter Beense, Dean Saunders, Jeffrey Heesen, Ralf Mackenbach & Rachel, Tamara Tol, Rob van Daal, Gino Graus, Henk Damen, Jason Bouman en vele vele anderen zullen zondag 10 mei acte de présence geven tijdens de opnames van maar liefst 5 afleveringen van Toppers van Oranje.

Locatie
Als de weer goden het toe laten zullen de tv opnamen buiten plaatsvinden met de Jachthaven aan de Dortse Kil op de achtergrond, mocht dit als gevolg van de weersomstandigheden niet lukken, dan vinden de opnamen binnen plaats!

Toppers van Oranje verzamel CD
Op zondag 10 mei is ook meteen de release datum van de Toppers van Oranje verzamel CD met 25 Hollandse Hits, die tijdens de Moederdag Special te Dordrecht zal worden gepresenteerd.

Toppers van Oranje op tv
Toppers van Oranje kun je elke zaterdagavond om 19:30 uur zien bij TV Oranje, elke woensdag ochtend om 07:45 beluisteren bij RADIONL en Weekblad Privé publiceert elke week de Toppers van Oranje Rubriek.

Aanvang
De opnamen van het tv programma starten om 14:00 uur en duren tot ongeveer 18:00 uur. Vanaf 13:00 uur zijn de deuren geopend.

Lees meer over:

biesbosch moederdag
Deel dit bericht met je vrienden!