vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Petitie over Burgerinitiatief 'Leefwerf De Biesbosch'

23 april 2015

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN - Via Jan Jansen kregen we onderstaande petitie voor ondersteuning van het Project Leefwerf de Biesbosch aangeleverd.
 
Jan Jansen schrijft hier onder andere over: "Onderstaand staat een verzoek van Luigi Barone. Het gaat om ondersteuning van het initiatief Leefwerf De Biesbosch. Ik draag het een warm hart toe en breng ook dit graag onder jullie aandacht."

Leefwerf De Biesbosch is een burgerinitiatief waarbij een combinatie gemaakt wordt van wonen en werken aan boord van monumentaal varend erfgoed, gekoppeld aan duurzaamheid, opleidingen, zelfredzaamheid bij hoogwater in een openbaar toegankelijke haven waar ook ruimte is voor watersport en jachten. Dit integrale concept is een totaal nieuwe benadering om pro-actief te handelen ten opzichte van de dreigende leegloop van havens in Nederland. 

Burgerinitiatief Leefwerf De Biesbosch:
De gemeenteraad heeft de intentie om door te gaan met Leefwerf De Biesbosch, op 12 mei kan de petitie aangeboden worden aan de gemeenteraad. Omdat dit een burgerinitiatief is, is het van belang zoveel mogelijk ondersteuning te krijgen. Door deze petitie te tekenen spoort u de gemeenteraad aan door te gaan met dit burgerinitiatief.

De petitie vind u via deze link.

Lees meer over:

biesbosch petitie leefwereld
Deel dit bericht met je vrienden!