maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Trekpleister Dordrecht viert opening met donatie aan 'Stichting Jarige Job'

20 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Trekpleister Dordrecht heeft vandaag haar deuren geopend aan de Brouwersdijk 30 A in Dordrecht. Bovendien bestaat Trekpleister dit jaar 35 jaar. Dubbel feest dus! Om dit te vieren, doneert de winkel in Dordrecht 15 verjaardagsboxen aan Stichting Jarige Job. Deze stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag.
 
De verjaardagsboxen bevatten alle praktische zaken om een feestje te maken van een verjaardag, zoals een cadeau, versiering en zelfs een traktatie voor op school. Ron Giele, vrijwilliger van Stichting Jarige Job, nam de donatie vandaag in ontvangst. “In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag door middel van een verjaardagsbox. Namens de stichting wil ik Trekpleister hartelijk bedanken voor deze donatie!”
 
Trekpleister neemt intrek in voormalige Dirx Drogisterij
De nieuwe Trekpleister winkel heeft haar intrek genomen aan de Brouwersdijk 30 A, in de voormalige Dirx drogisterij. Het is de derde Trekpleister winkel in Dordrecht. In de nieuwe winkel werken 11 medewerkers. Bij Trekpleister profiteren klanten van aantrekkelijke acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en vakkundig advies. Het komende jaar worden meer Dirx drogisterijen omgebouwd tot Trekpleister-winkel. Iedere opening wordt gevierd met een donatie aan Stichting Jarige Job.
 
Over Trekpleister
Trekpleister is met ruim 155 winkels en 1.600 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health- & beautymarkt. Trekpleister geeft samen met haar deskundige medewerkers invulling aan haar motto ‘Het vertrouwde voordeel van Trekpleister’, door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid assortiment branchevreemde producten. Bovendien is bij Trekpleister veel voordeel te behalen met aantrekkelijke acties, verrassende aanbiedingen en vaste lage prijzen. Wekelijks bezoeken ruim een half miljoen mensen de drogisterijketen.

Fotobijschrift: Trekpleister overhandigt cheque tijdens feestelijke opening aan Ron Giele, vrijwilliger van Stichting Jarige Job
 

Lees meer over:

cheque trekpleister brouwersdijk
Deel dit bericht met je vrienden!