donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Avondzwemmen in Wantijbad

17 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het Wantijbad in Dordrecht opent op 2 mei weer de poorten voor een hopelijk spetterend zwemseizoen.

Nieuw dit jaar is dat het openluchtzwembad aan de Badweg op dinsdag en donderdag ook ’s avonds is geopend. Met de avondopenstelling denkt het zwembad tegemoet komen aan de langgekoesterde wens van sportievelingen die overdag andere bezigheden hebben. Het bad is op deze avonden van 19.00 uur tot 20.30 uur geopend. In de avonduren zal een gereduceerd tarief gaan gelden.

Het Wantijbad opent het zwemseizoen op 2 mei niet alleen met de traditionele eerste duik in het water (bij watertemperatuur van >16 graden). Ook staan er tussen 10.00 uur en 12.00 uur een demonstratie en clinic beachvolleybal door Beachvereniging Dordt Beach op het programma. Natuurlijk mag iedereen meedoen, dus vergeet behalve badkleding ook een sportieve uitrusting niet.

De voorverkoop voor de abonnementen is dit jaar op woensdag 22 april en 29 april tussen 14.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag 25 april en 2 mei tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Het abonnement kost in de voorverkoop 52.50 euro. Wie dit jaar minimaal 11 keer gaat zwemmen, heeft het abonnement er al uit.

Na de voorverkoop gaat een abonnement voor vier maanden zwemplezier 62.50 euro kosten. Een los kaartje kost 5.00 euro. Voor kinderen tot en met 2 jaar hoeft geen entree te worden betaald. Ook nieuw dit jaar is dat er een gereduceerd tarief is ingesteld. Dat geldt behalve voor het avondzwemmen ook overdag vanaf 16.00 uur en op dagen dat vanwege het weer het zwembad beperkt open is.

Het Wantijbad organiseert dit seizoen weer aantal extra activiteiten. Zo zal in de zomervakantie elke woensdag een spelletjesmiddag op het programma staan. Ook de zwemvierdaagse en de traditionele afsluiting, het hondenzwemmen op 30 augustus ontbreken dit jaar niet op de kalender. Daarnaast is het mogelijk om een kinderfeestje in het zwembad te houden. Ook is het zwembad en de accommodatie in de avonduren af te huren voor bedrijven, verenigingen en particulieren voor bijvoorbeeld een feest.

 

Lees meer over:

activiteiten zwembad wantijbad
Deel dit bericht met je vrienden!